Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
 • Dierenarts Gorssel
 • Gorssel Dierenartsenpraktijk
 • Dierenartsenpraktijk Beekdal

De praktijk

 

 De Verbouwing

De praktijk heeft in 2022 een grondige verbouwing ondergaan. Deze verbouwing was noodzakelijk, omdat we her en der ruimte kort kwamen. De verbouwing verandert niets aan de werkwijze van onze mooie en persoonlijke praktijk. De persoonlijke en op maat gemaakte zorg voor uw huisdier staat bovenaan.

Met de verbouwing is de wachtkamer veel ruimer geworden. Hierdoor krijgt uw huisdier meer ruimte wanneer jullie moeten wachten op de dierenarts. Dit is natuurlijk helemaal prettig wanneer er meerdere dieren aanwezig zijn.
Naast de ruimere wachtkamer is er ook een balie gekomen. Achter de balie zit één van onze assistenten die u kan helpen met het meenemen of ophalen van medicijnen. De bekende bak die altijd buiten stond is daarmee verleden tijd. Tevens kunnen wij uw huisdier wegen bij de balie en is er ruimte voor het afrekenen van een consult of medicijnen.

We hebben er ook een extra spreekkamer bij gekregen. Zo kunnen we, op drukke momenten, de wachttijd kort houden door beide kamers in te zetten. Daarnaast kan de extra spreekkamer ook gebruikt worden voor spoedgevallen.

Het allerfijnste is de extra opslag die we gekregen hebben. Voorheen zat de opslag bij de opname in. Deze zijn nu apart. Hierdoor ligt uw huisdier veel rustiger tijdens het uitslapen van zijn of haar roes. En hebben wij meer ruimte voor het opslaan van alle benodigdheden die we in de dierenartsenpraktijk gebruiken.

Moderne dierenartsenpraktijk

Wat onveranderd is, is dat we gebruik maken van de meest moderne apparatuur, die voldoen aan de gestelde normen. Daarnaast proberen we altijd te verbeteren waar we kunnen.

Wat kunt u verwachten?

De dierenartsenpraktijk is helemaal ingericht om het u en uw huisdier zo prettig mogelijk te maken tijdens jullie bezoek. Zo hebben wij het volgende in huis:

 • Een compleet ingerichte operatiekamer, met gas-narcose en hartbewaking.
 • Moderne, digitale röntgenapparatuur, waar uw huisdier de minst mogelijke hoeveelheid straling door ontvangt.
 • Er is een echoapparaat aanwezig.
 • Een moderne tandheelkunde unit, met een ultrasoon reiniger en polijstmogelijkheden.
 • Een laboratorium waarmee wij direct een bloedonderzoek kunnen uitvoeren in de praktijk voor bijvoorbeeld spoedgevallen.
 • Een aparte opnameruimte waar wij uw dier in rust kunnen laten herstellen onder directe en persoonlijke begeleiding.
 • Een uitgebreide apotheek en een voorraad van verschillende dieetvoeding.
 • Een ruim toilet waarin u uw hond eventueel mee naar binnen kunt nemen. Zo kan een bang huisdier bij u in de buurt blijven.
 • Koffie, thee en fijne zitplaatsen in onze ruime wachtkamer.

Hieronder ziet u een aantal foto's voor een sfeerimpressie van de dierenartsenpraktijk. Ook kunt u bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin dierenarts Corali of een van haar werknemers u een rondleiding geeft in de dierenartsenpraktijk.

Neem contact met ons op

Hierbij een impressie van onze praktijk. Klik op de foto's voor een vergroting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.