Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel
  • Gorssel Dierenartsenpraktijk

Dierenarts Bathmen

Dierenartsenpraktijk Beekdal, dierzorg op maat, wel zo persoonlijk.

Bij “dierenarts Bathmen” denk je misschien niet direct aan Corali van Bork, maar haar praktijk in Gorssel is vanuit Bathmen binnendoor rijdend vlakbij. Dierenartsenpraktijk Beekdal is landelijk gelegen en straalt een gemoedelijke en kalme sfeer uit.

Corali beoefent moderne diergeneeskunde (er is o.a. een operatiekamer, röntgen, opname, echo, tandartsenunit en bloedanalyse) zonder klinieksfeer. Het is zo ingericht dat u en uw dier het meest comfortabel en kalm op bezoek kunnen komen.

Persoonlijke aandacht voor u en liefdevolle aandacht voor het dier vormen de basis. Zij kan dus ook als dierenarts Bathmen veel voor eigenaren en dieren betekenen.

Diagram DAP Beekdal

Niet alleen de geel geverfde praktijk doet de sfeer goed, ook het personeel. Bij Corali staat persoonlijkheid voorop en na een ingreep zal er altijd even gebeld worden om te controleren of alles volgens wens vordert.

Er wordt open en op één niveau met de eigenaar overlegd en zo komt Corali niet alleen met goede, maar ook met passende hulp, ook als dierenarts voor Bathmen. Uiteraard komt ze, indien nodig, ook aan huis in Bathmen. Wij hopen dan ook dat u vanuit Bathmen zich ook in Gorssel thuis zult voelen bij dierenartsenpraktijk Beekdal. U bent welkom om een gratis kennismakingsafspraak te maken en zo samen met de trouwe viervoeter, kat of ander dier aan de praktijk te komen snuffelen.

Tot ziens in Gorssel namens,
Corali en de assistenten Nathalie, Cathalijne en Justin

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.