Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel
  • Gorssel Dierenartsenpraktijk

Dierenarts Eefde

Dierenartsenpraktijk Beekdal, dierzorg op maat, wel zo persoonlijk.

Eefde is een groeiend dorp met een mooie nieuwe kern. Helaas heeft Eefde geen dierenarts.
Zoek je een dierenarts waar het dier centraal staat, kijk dan eens op de site van Dierenartsenpraktijk Beekdal.

Dierenartsenpraktijk Beekdal is landelijk gelegen en straalt een gemoedelijke, kalme maar moderne sfeer uit. Corali beoefent hedendaagse diergeneeskunde (er is o.a. een operatiekamer, röntgen, opname, echo, tandartsenunit en bloedanalyse) zonder klinieksfeer. Het is zo ingericht dat u en uw dier het meest comfortabel en kalm op bezoek kunnen komen. Persoonlijke aandacht voor u en liefdevolle aandacht voor het dier vormen de basis. Zij kan dus ook als dierenarts voor Eefde veel voor eigenaren en dieren betekenen.

Diagram DAP Beekdal

Bij Corali staat persoonlijkheid voorop en na een ingreep zal er altijd even gebeld worden om te controleren of alles volgens wens vordert.

Er wordt open en op één niveau met de eigenaar overlegd en zo komt Corali niet alleen met goede, maar ook met passende hulp, ook als dierenarts voor Eefde. Als het nodig doet Corali ook huisvisites in Eefde. Wij hopen dan ook dat u vanuit Eefde zich ook in Gorssel thuis zult voelen bij dierenartsenpraktijk Beekdal. Van Eefde naar Gorssel is maar 5 km en een gratis kennismakingsafspraak is zo gemaakt.

Tot ziens in Gorssel namens,
Corali en de assistenten Nathalie, Cathalijne en Justin

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.