Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel

Ervaringen

Lees hier de ervaringen met Dierenartsenpraktijk Beekdal. Wij zouden het heel leuk vinden en zeer op prijs stellen als u een review op onze website zet om toekomstige bezoekers een beeld te geven van jullie indrukken en ervaringen.

Bericht schrijven
22 Berichten
Joke Wonnink- van Hal
Top dierenarts en vertrouwensarts van onze honden

Wij gaan al heel wat jaartjes vanuit Eefde naar Corali " dierenartsenpraktijk Beekdalen" in Gorssel met onze honden omdat zij altijd voor de dieren klaarstaat ook al heeft zij geen dienst! Zij steld de dieren op hun gemak en ook de baas/bazin,is zacht maar wel doortastend,tactvol maar ook eerlijk en dringt haar mening niet op maar geeft de eigenaren van het dier de tijd en de ruimte om een goede afgewogen beslissing te kunnen nemen over de voorgestelde behandeling( en) en dat vind ik heel wat waard! De honden gaan met plezier naar haar toe ondanks dat er in het verleden echt wel pijnlijke behandelingen,ingrepen hebben plaats gevonden en dat vind ik ook heel erg belangrijk!

Sandra boskamp
3 pootje

We hebben 13 jaar mogen genieten van ons 3 pootje. Ze heeft een vervelende start gehad bij mensen die anders over dieren denken dan wij. We kregen dus een erg bang hondje. Corali wist het vertrouwe van myrthe te winnen. Na 13 jaar was ze op en konden we bij corali terecht ondanks dat ze geen dienst had. Ze heeft ons op een waardige manier afscheid kunnen laten nemen van onze 3 poter.

Joyce
Top dierenarts!

tijdens een zoektocht naar een goede dierenarts, waar zowel ik als mijn dieren(voor zover mogelijk) zich prettig voelen, bij Corali terecht gekomen.
Na het eerste bezoekje was ik al om! Wat een kanjer van een dierenarts! Eerst rustig kennismaken met de dieren en het baasje, en hier zoveel tijd in stekende als nodig is, zonder op de klok te letten.
Het maakt niet uit wanneer je belt, 24/7 zou je hier terecht kunnen. zelfs in het vrij weekend, en Corali is toevallig thuis dan kan je terecht.
Een dierenarts met een supergroot hart voor dieren, dat is aan alles te merken. Geen commerciële dingen, maar echt gericht op wat zij het beste voor de dieren vind. Corali bedankt dat je zon toegewijde dierenarts bent, waar ik hopelijk met mijn diertjes nog heel wat jaartjes terecht kan. Ik wil geen ander meer!

Janet Evers
Compliment.

19-6-2017
Onze complimenten voor Corali.
Wij hebben maandag gebeld met Corali dat het met onze Flora niet meer ging.
Ze heeft de zelfde dag nog ingepland dat wij langs konden komen.
Flora onze hond was op dat wisten wij en Corali wist ook hoe het erbij stond. We hebben heel liefdevol afscheid kunnen nemen . Heel veel dank Corali.

P. de Jong

Super goed geholpen!

Corali bedankt!