Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel

Fysiotherapie voor dieren

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie van Tim van der Laan, een gewone fysiotherapie-opleiding voor mensen.
Ik heb dit als een hele bijzondere en waardevolle tijd ervaren. Om mijn kennis voor de hond nog uit te breiden, heb ik in Barneveld een aanvullende cursus hydrotherapie gevolgd.
 
In de dagelijkse praktijk merk ik het voordeel van mijn opleiding fysiotherapie met name bij de benadering van dieren met bewegingsproblemen. Dit geld zowel voor het onderzoek als voor de behandelingsopties. Het is altijd weer verbazingwekkend wat je met een paar simpele oefeningen kunt bereiken.

In tegenstelling tot bij de mens is de bedoeling bij de hond dat de eigenaar na een paar keer bij mij oefenen zelf aan de slag kan. Uiteraard zijn er enkele controlemomenten en kan er altijd gebeld worden voor overleg.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring