Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel

Gedragstherapie voor dieren

In mijn praktijk werk ik samen met Krista te Vaanholt. Zij past uitstekend bij mij en mijn praktijkopzet. We hebben zeer korte lijnen met elkaar wat een snelle oplossing in spoedsituaties mogelijk maakt.

Mijn naam is Krista te Vaanholt. Ik ben gedragstherapeut voor honden en kynologisch instructeur.

Probleemgedrag bij honden kan op allerlei manieren ontstaan. Het oplossen of verbeteren is maatwerk. Voor mij is het een uitdaging om, op een manier die zoveel mogelijk bij de eigenaar en hond past, samen aan het werk te gaan. De eigenaar te leren hoe het gedrag van de hond veranderd kan worden.

Mijn werk als gedragstherapeut is een perfecte combinatie van mijn plezier in het coachen van mensen en mijn passie voor honden.

Doordat ik zelf een aantal afstandshonden met probleemgedrag heb (gehad) begrijp ik hoe lastig ongewenst gedrag kan zijn, hoe het voelt om niet meer te weten hoe je verder moet met je hond. Op dit moment heb ik een Engelse cocker spaniël, Sari, en een kruising Teckel-Cavalier, Binky. Beide ‘tweedehondsjes’.

Ik heb de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut gevolgd bij Dogvision. Ik ben lid van Alpha, de beroepsvereniging voor gedragstherapeuten. Verder ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur.

Naast mijn eigen gedragspraktijk ‘Rond de hond’ geef ik les bij Hobbydogs, een hondenschool in Apeldoorn, en werk ik als vrijwilligster bij de therapie-tak van Hulphond Nederland.

Meer informatie kunt u vinden op www.ronddehond.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring