Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • Dierenarts Gorssel
  • Gorssel Dierenartsenpraktijk

Het team van DAP Beekdal

Corali van Bork

Corali van Bork, afgestudeerd als dierenarts en fysiotherapeut voor mensen

Corali is een gedreven mens, wat ze zegt doet ze. Eerlijk en direct.

Deze doelgerichtheid en duidelijkheid komen voort uit haar opvoeding, waar de vader van Corali er een ‘niet praten, maar poetsen’ cultuur op nahield. 

“In 2009 ben ik een praktijk aan huis begonnen. Samen met een gezin van 4 kinderen en alle beesten die ik bij huis heb lopen is het een gezellige boel hier aan de Dommerholtsweg. Het allergrootste voordeel van mijn eigen praktijk is dat ik veel aandacht en tijd voor mijn patiënten heb.”

Voor Corali is diergeneeskunde veel meer dan medicatie geven en operatieve ingrepen doen. Als echte dierenvriend staat de persoonlijke zorg voor en genezing van het dier centraal. 

Corali heeft naast haar behaalde studies een cursus hydrotherapie gevolgd, waardoor de kennis van de anatomie zeer groot is en kan zij dierfysiotherapie aanbieden. De opleiding diertandheelkunde zorgt voor een totaalpakket aan zorg. Daarnaast blijft Corali zich uiteraard continu bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste en beste behandelmogelijkheden.Nathalie Krijns

 Nathalie Krijns, afgestudeerd dierenartsassistent paraveterinair 

“Ik ben bij Dierenartsenpraktijk Beekdal begonnen als stagiaire, ik heb twee stages van een jaar bij Corali mogen lopen. We waren beiden blij met elkaar en daarmee werk ik nu alweer vier jaar vast in dienst van de praktijk.

Ik kom zelf uit Deventer en heb thuis een beestenbende met drie katten en een hondje. Dieren zijn mijn passie en daarom werk ik ook graag met ze. Daarnaast ben ik een sociaal ingesteld persoon en vind ik het menselijke aspect in de praktijk ook erg belangrijk.” 


Justin Ganzeboom, afgestudeerd dierenartsassistent paraveterinair

In 2016 heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Corali, na het afstuderen heb ik af en toe invalwerk gedaan. Begin 2019 nam Corali contact met mij op of ik haar 2 dagen in de week kon helpen als assistent. Ik miste het werk in de praktijk en het leek mij erg leuk om weer te werken met dieren.


Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 49 00 42, een e-mail te sturen naar contact@dapbeekdal.nl, of door onderstaand formulier in te vullen.